Advertentienummer: M2820

Advertentie details

Thema:
Sociaal contact
Vrije tijd/hobby
Activiteit:
Praatje maken
Uitstapje maken
Bijzonderheden:
Rolstoelafhankelijk
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd
Wanneer:
In overleg
Waar:
Valkenswaard

Lange omschrijving

'Samen is het leuker!'

Dhr V. is woont op Kempenhof. Hij is op zoek naar een maatje om gezellig samen koffie te drinken, een praatje te maken of samen iets te ondernemen. Vooral in de avonden, en zeker nu het alweer snel donker wordt, verveelt dhr. V. zich regelmatig.

Vind jij het leuk om met dhr. V. in contact te komen, dan nodigen wij je uit om snel een keer op de koffie/ thee te komen en kennis met hem en Valkenhof te maken.

Het gaat om 1 of 2 avonden per week en de tijden kun je in overleg met dhr. V. afspreken.

Past dit bij jou om maatje te worden?
Neem dan contact met ons op!

Wie zijn wij?

“Alle ouderen van Valkenswaard en Leende mogen zichzelf zijn”.

Bij Valkenhof zetten we niet de zorg, maar het leven van ouderen centraal. We realiseren ons: je leven kunnen leiden op je eigen manier is ontzettend belangrijk. Ook wanneer je op leeftijd bent. We willen ouderen hierbij ondersteunen. Zorg is daarbij lang niet altijd de beste oplossing. Daarom bieden we meer dan zorg alleen.

Locatie Kempenhof ligt op korte loopafstand van het centrum van Valkenswaard. Het is een zorgcentrum voor mensen met somatische (lichamelijke) klachten.

Tegenprestatie

Wat hebben wij je te bieden?

Een gezellige werkomgeving met gratis koffie en thee in het restaurant. Een jaarlijks vrijwilligersfeest, kerstborrel en kerstattentie. Contact met andere vrijwilligers en eventuele scholing en training